reklama

Suroviny

  • 1 ks okurka
  • 500 g ředkvičky, nakrájené na čtvrtky
  • 1 ks červená cibule, velká, nakrájená na tenké plátky
  • 1 ks řapíkatý celer, nakrájený na kousky (1 cm)
  • svazek hladkolistá petrželka, nahrubo nasekaná
  • 3 lžíce šťáva z citronu
  • 6 lžic řepkový olej

Postup přípravy

  • KROK 1

    Okurku podélně rozčtvrťte a každou čtvrtku nakrájejte na kousky o velikosti zhruba 1 cm. Přesuňte je do salátové mísy nebo na velký talíř. Přidejte ředkvičky, řapíkatý celer, cibuli a petrželku.

  • KROK 2

    Citronovou šťávu a olej dejte do skleničky s víčkem, osolte, opepřete a dobře protřepejte. Před podáváním salát promíchejte se zálivkou.

reklama
reklama
reklama
reklama