reklama

Suroviny

  • 250 g červená řepa, vařená, nakrájená na kostky 1 cm
  • 2 jablka, nakrájená na kostky 1 cm
  • 2 stonky řapíkatý celer, jemně nakrájený na proužky
  • 50 g vlašské ořechy, hrubě nasekané
  • 1 hrst petrželka, nasekaná
  • 3 lžíce olej z vlašských ořechů
  • 1 lžíce vinný ocet červený

Postup přípravy

  • KROK 1

    Do mísy dejte červenou řepu, jablka, celer, vlašské ořechy a petržel.

  • KROK 2

    Vyšlehejte ořechový olej, ocet a koření, nalijte na salát a dobře promícháme.

  • KROK 3

    Rozdělte do malých sklenic nebo šálků a před podáváním dejte vychladit. Salát můžete připravit až 3 hodiny předem.

reklama
reklama
reklama
reklama