reklama

  • 250 g červená řepa
    vařená, nakrájená na kostky 1 cm
  • 2 jablka
    nakrájená na kostky 1 cm
  • 2 stonky řapíkatý celer
    jemně nakrájený na proužky
  • 50 g vlašské ořechy
    hrubě nasekané
  • 1 hrst petrželka
    nasekaná
  • 3 lžíce olej z vlašských ořechů
  • 1 lžíce vinný ocet
    červený

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal143
  • tuky11g
  • nasycené1g
  • sacharidy8g
  • cukry8g
  • vláknina2g
  • proteín2g
  • sůl0.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Do mísy dejte červenou řepu, jablka, celer, vlašské ořechy a petržel.

  • krok 2

    Vyšlehejte ořechový olej, ocet a koření, nalijte na salát a dobře promícháme.

  • krok 3

    Rozdělte do malých sklenic nebo šálků a před podáváním dejte vychladit. Salát můžete připravit až 3 hodiny předem.

reklama
reklama
reklama
reklama