Salát z červeného zelí, řepy a jablek
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Bez vaření
- Velmi snadné
- Porce 8
Skip to ingredients
Suroviny
- 3 červená jablka, zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky
- 650 g červené zelí, nakrouhané
- 250 g červená řepa, oloupaná a jemně nastrouhaná
- 2 lžíce jablečný ocet
- šťáva z ½ citronu
- 5 lžic extra panenský olivový olej
- 50g semínek z granátového jablka
- 1 malý svazek petrželky, nasekané
Postup přípravy
- KROK 1
Do velké mísy dejte jablka, zelí a červenou řepu. Ocet, citronovou šťávu, olej, sůl a čerstvě mletý pepř prošlehejte a vmíchejte do salátu. Těsně před podáváním posypte semínky z granátového jablka a nasekanou petrželkou.