reklama

  • 3 červená jablka
    zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky
  • 650 g červené zelí
    nakrouhané
  • 250 g červená řepa
    oloupaná a jemně nastrouhaná
  • 2 lžíce jablečný ocet
  • šťáva z ½ citronu
  • 5 lžic extra panenský olivový olej
  • 50g semínek z granátového jablka
  • 1 malý svazek petrželky
    nasekané

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal152
  • tuky10g
  • nasycené1g
  • sacharidy14g
  • cukry13g
  • vláknina6g
  • proteín2g
  • sůl0.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Do velké mísy dejte jablka, zelí a červenou řepu. Ocet, citronovou šťávu, olej, sůl a čerstvě mletý pepř prošlehejte a vmíchejte do salátu. Těsně před podáváním posypte semínky z granátového jablka a nasekanou petrželkou.

reklama
reklama
reklama
reklama