reklama

  • 2 vejce
  • 400 g plechovka čočky
    opláchnuté a odceděné
  • 1 malá červená cibule
    na tenké plátky
  • 1 červená paprika
    jemně nasekaná
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • hrst rukoly
  • 1 lžíce olivového oleja

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal284
  • tuky13g
  • nasycené3g
  • sacharidy25g
  • cukry8g
  • vláknina9g
  • proteín17g
  • sůl1.49g

Postup přípravy

  • krok 1

    Vejce vařte 6 minut, poté rychle ochlaďte pod tekoucí studenou vodou a oloupejte. Čočku nasypeme do mísy s cibulí, červenou paprikou a balzamikovým octem. Dobře promíchejte.

  • krok 2

    Salát dejte na servírovací misku a na něj navršte rukolu. Pokapejte olejem, pak rozpůlte vejce a položte je na salát.

reklama
reklama
reklama
reklama