reklama

  • 1 malá hlávka hlávkové zelí
    bílé, nakrouhané
  • 4 řapíky řapíkatý celer
    nakrájený na plátky
  • 2 ks zelené jablko
    oloupané a nakrájené na kostičky
  • hrst hroznové víno
    přepůlené kuličky
  • 6 lžíce majonéza
    light
  • 1 lžíce bílý vinný ocet
  • 50 g vlašské ořechy
    nahrubo nasekané

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal138
  • tuky10g
  • nasycené1g
  • sacharidy10g
  • cukry9g
  • vláknina3g
  • proteín3g
  • sůl0.42g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké míse promíchejte zelí, celer, jablka a hroznové víno. Smíchejte majonézu s octem, osolte a opepřete, a pečlivě ji promíchejte se zeleninou. Posypte vlašskými ořechy a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama