reklama

Suroviny

  • 4 saláty little gem, podélně rozpůlené
  • 200g vyloupané sojové fazolky edamame, rozmražené
  • 4 mrkev, nakrájená na dlouhé nudličky
  • 140g ředkvičky, nakrájené na tenká kolečka

Na zálivku

  • 2 lžíce bílý vinný ocet
  • 2 lžíce sojová omáčka se sníženým obsahem soli
  • 2 lžíce krupicový cukr
  • 1/2 malá cibule, nasekaná najemno
  • 2 lžičky zázvor, oloupaný a nastrouhaný najemno
  • 1 lžíce rajčatový protlak
  • 2 lžíce rostlinný olej

Postup přípravy

  • KROK 1

    Všechny ingredience na zálivku vložte do mixéru, přidejte 1 lžíci vody a rozmixujte do hladka. Rozpůlený salát, fazolky edamame, mrkev a ředkvičky rozložte na 4 talíře nebo na 1 velký servírovací talíř. Těsně před podáváním pokapejte zálivkou.

reklama
reklama
reklama
reklama