reklama

  • 4 saláty little gem
    podélně rozpůlené
  • 200g vyloupané sojové fazolky edamame
    rozmražené
  • 4 mrkev
    nakrájená na dlouhé nudličky
  • 140g ředkvičky
    nakrájené na tenká kolečka

Na zálivku

  • 2 lžíce bílý vinný ocet
  • 2 lžíce sojová omáčka se sníženým obsahem soli
  • 2 lžíce krupicový cukr
  • 1/2 malá cibule
    nasekaná najemno
  • 2 lžičky zázvor
    oloupaný a nastrouhaný najemno
  • 1 lžíce rajčatový protlak
  • 2 lžíce rostlinný olej

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal195
  • tuky8g
  • nasycené1g
  • sacharidy25g
  • cukry19g
  • vláknina5g
  • proteín8g
  • sůl1.07g

Postup přípravy

  • krok 1

    Všechny ingredience na zálivku vložte do mixéru, přidejte 1 lžíci vody a rozmixujte do hladka. Rozpůlený salát, fazolky edamame, mrkev a ředkvičky rozložte na 4 talíře nebo na 1 velký servírovací talíř. Těsně před podáváním pokapejte zálivkou.

reklama
reklama
reklama
reklama