reklama

  • 200 g zelené fazolky
  • 1 ks zelí
    bílé, nakrouhané
  • 1 ks cibule
    malá bílá, na kostičky
  • 4 ks mrkev
    nastrouhaná

Na dresink

  • 5 lžic slunečnicový olej
  • 5 lžic jablečný ocet
  • 4 lžíce cukr
  • 1 lžička celerová semínka
  • 1 lžíce celozrnná hořčice

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal94
  • tuky5g
  • nasycené1g
  • sacharidy12g
  • cukry11g
  • vláknina2g
  • proteín1g
  • sůl0.09g

Postup přípravy

  • krok 1

    Zelené fazolky vařte 1 minutu ve vroucí osolené vodě, poté slijte a propláchněte pod studenou tekoucí vodou. Dejte do velké mísy se zelím, cibulí a mrkví.

  • krok 2

    V malém kastrůlku přiveďte k varu suroviny na zálivku. Přidejte špetku soli, stáhněte z ohně, nechte 5 minut vychladnout a před podáváním promíchejte se salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama