reklama

  • 4 ks hovězí minutkový steak
    nebo 2 sirloin steaky z nízkého roštěnce o tloušťce 1cm
  • 1 lžíce olivový olej
    plus navíc na pokapání
  • 1 ks ciabatta
    malý bochník
  • 4 lžíce karamelizovaná cibule
  • 43 g řeřicha

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal525
  • tuky21g
  • nasycené5g
  • sacharidy33g
  • cukry2g
  • vláknina2g
  • proteín52g
  • sůl1.85g

Postup přípravy

  • krok 1

    Zapněte gril. Na pánvi rozehřejte trochu oleje. Steaky z obou stran osolte a poté opékejte z každé strany 1 až 2 minuty. Mezitím rozkrojte ciabattu podélně napůl a na grilu dozlatova opečte řezné strany.

  • krok 2

    Opečenou ciabattu pokapejte olivovým olejem, spodní polovinu potřete cibulí a na ni položte steaky. Posypte řeřichou a sendvič uzavřete druhou polovinou ciabatty, pak ho rozkrojte na čtyři sendviče a podávejte ještě teplé po dvou na osobu.

reklama
reklama
reklama
reklama