reklama

Suroviny

  • 4 ks hovězí minutkový steak, nebo 2 sirloin steaky z nízkého roštěnce o tloušťce 1cm
  • 1 lžíce olivový olej, plus navíc na pokapání
  • 1 ks ciabatta, malý bochník
  • 4 lžíce karamelizovaná cibule
  • 43 g řeřicha

Postup přípravy

  • KROK 1

    Zapněte gril. Na pánvi rozehřejte trochu oleje. Steaky z obou stran osolte a poté opékejte z každé strany 1 až 2 minuty. Mezitím rozkrojte ciabattu podélně napůl a na grilu dozlatova opečte řezné strany.

  • KROK 2

    Opečenou ciabattu pokapejte olivovým olejem, spodní polovinu potřete cibulí a na ni položte steaky. Posypte řeřichou a sendvič uzavřete druhou polovinou ciabatty, pak ho rozkrojte na čtyři sendviče a podávejte ještě teplé po dvou na osobu.

reklama
reklama
reklama
reklama