Sendvič se steakem a karamelizovanou cibulkou
- Příprava a čas vaření
- Vaření -
- Snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 4 ks hovězí minutkový steak, nebo 2 sirloin steaky z nízkého roštěnce o tloušťce 1cm
- 1 lžíce olivový olej, plus navíc na pokapání
- 1 ks ciabatta, malý bochník
- 4 lžíce karamelizovaná cibule
- 43 g řeřicha
Postup přípravy
- KROK 1
Zapněte gril. Na pánvi rozehřejte trochu oleje. Steaky z obou stran osolte a poté opékejte z každé strany 1 až 2 minuty. Mezitím rozkrojte ciabattu podélně napůl a na grilu dozlatova opečte řezné strany.
- KROK 2
Opečenou ciabattu pokapejte olivovým olejem, spodní polovinu potřete cibulí a na ni položte steaky. Posypte řeřichou a sendvič uzavřete druhou polovinou ciabatty, pak ho rozkrojte na čtyři sendviče a podávejte ještě teplé po dvou na osobu.