reklama

  • 2 lžíce jahodový džem
  • 2 clementinky nebo satsumy
    pouze šťáva
  • 300g směs bobulí (lesního ovoce)
  • 150ml čerstvý pudink
  • 4 smetana ke šlehání
    lehce ušlehaná (lze použít i crème fraîche nebo řecký jogurt, dle preferencí)
  • 8 amaretti sušenky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal229
  • tuky12g
  • nasycené6g
  • sacharidy31g
  • cukry22g
  • vláknina2g
  • proteín3g
  • sůl0.23g

Postup přípravy

  • krok 1

    V misce smíchejte džem a citrusovou šťávu. Vmíchejte lesní ovoce. Polovinu ovoce rozdělte do 4 skleniček nebo malých misek. Nahoru dejte pudink, zbytek lesních plodů a nakonec smetanu. Rozdrobte navrch sušenky a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama