Skořicová kešu pomazánka s plátky jablek
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- bez vaření
- Velmi snadné
- Porce 2
Přejít na suroviny
- 50 g nepražených kešu ořechů
- 1 lžíce kokosového oleje
- 1/2 lžičky skořice
- 2 jablkanakrájená na plátky
- 2 šťavnaté citronyklínky, na vymačkání
- kcal239
- tuky18g
- nasycené7g
- sacharidy12g
- cukry9g
- vláknina3g
- proteín6g
- sůl0g
Postup přípravy
krok 1
Kešu ořechy namočte na alespoň 2-3 minuty do vroucí vody. Poté sceďte a dejte do vyšší nádoby.
krok 2
K ořechům přidejte kokosový olej a skořici a společně rozmixujte na hrubou pastu.
krok 3
Podávejte natřené na plátcích jablek, zakápnuté citronem.