reklama

  • 50 g nepražených kešu ořechů
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1/2 lžičky skořice
  • 2 jablka
    nakrájená na plátky
  • 2 šťavnaté citrony
    klínky, na vymačkání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal239
  • tuky18g
  • nasycené7g
  • sacharidy12g
  • cukry9g
  • vláknina3g
  • proteín6g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Kešu ořechy namočte na alespoň 2-3 minuty do vroucí vody. Poté sceďte a dejte do vyšší nádoby.

  • krok 2

    K ořechům přidejte kokosový olej a skořici a společně rozmixujte na hrubou pastu.

  • krok 3

    Podávejte natřené na plátcích jablek, zakápnuté citronem.

reklama
reklama
reklama
reklama