Croissanty s čokoládou a mandlemi
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- Na 6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 6 ks croissantů
- 100 g marcipán, nalámaný nebo nakrájený na malé kousky
- 50 g plátky mandlí, opražené
- 50 g mléčná čokoláda, nasekaná
Postup přípravy
- KROK 1
Troubu rozehřejte na 180°C. Každý croissant podélně nakrojte, ale neprokrajujte úplně – měly by se dát otevřít jako knihy. Spodní polovinu každého posypte nebo potřete marcipánem, následně posypte 1 lžičkou mandlí a 1 lžící čokolády.
- KROK 2
Uzavřete, dejte na plech vyložený pečicím papírem a povrch posypte zbylou čokoládou a mandlemi. Pečte 5 minut nebo dokud se čokoláda nerozpustí. Podávejte teplé.