reklama

Suroviny

  • 6 ks croissantů
  • 100 g marcipán, nalámaný nebo nakrájený na malé kousky
  • 50 g plátky mandlí, opražené
  • 50 g mléčná čokoláda, nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 180°C. Každý croissant podélně nakrojte, ale neprokrajujte úplně – měly by se dát otevřít jako knihy. Spodní polovinu každého posypte nebo potřete marcipánem, následně posypte 1 lžičkou mandlí a 1 lžící čokolády.

  • KROK 2

    Uzavřete, dejte na plech vyložený pečicím papírem a povrch posypte zbylou čokoládou a mandlemi. Pečte 5 minut nebo dokud se čokoláda nerozpustí. Podávejte teplé.

reklama
reklama
reklama
reklama