reklama

  • 375 g balení listového těsta
  • sušená rajčatová pasta
  • rajčata cherry
    v olivovém oleji, stroužky parmazánu, mozzarella, tenké plátky červené cibule, čerstvé bylinky, jako bazalka, kopr a koriandr, hrubě nasekané
  • kozí sýr
  • artyčoky
  • grilované papriky
  • červená cibule
    na tenké plátky
  • sýr podla chuti
    například parmazán, mozzarella
  • čerstvé bylinky
    jako bazalka, kopr a koriandr, hrubě nasekané

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal0
  • tuky0g
  • nasycené0g
  • sacharidy0g
  • cukry0g
  • vláknina0g
  • proteín0g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Těsto nakrájejte na jednoduché tvary pomocí vykrajovátek na pečivo nebo sušenky. Položte na plech vyložený pečicím papírem a kolem každého tvaru lehce narýhujte, aby zůstal okraj 1 cm.

  • krok 2

    Doprostřed každého tvaru těsta až k rýhovanému okraji rozetřete trochu protlaku ze sušených rajčat. V případě potřeby polevy nakrájejte na malé kousky. Položte je na rajčatové těsto. Přikryjte a chlaďte až 3 hodiny.

  • krok 3

    Troubu zahřejte na 220 °C/horkovzdušná 200 °C/plyn 7. Pečte 10–15 minut, dokud pečivo nezezlátne.

  • krok 4

    Přendejte na servírovací talíř a bohatě posypte nasekanými čerstvými bylinkami. Jezte ještě horké.

reklama
reklama
reklama
reklama