reklama

Suroviny

  • 375 g listové těsto
  • 5 lžic červené pesto
  • 70 g salám, krájený
  • 125 g mozzarella, natrhaná
  • extra panenský olivový olej, na pokapání (volitelné)
  • 1 hrst rukola, k podávání (volitelné)

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 220°C, horkovzdušnou na 200°C. Těsto rozložte na velký plech a celé propíchejte vidličkou. Potřete pestem a ponechte volný okraj zhruba na šířku 2,5 cm. Položte na těsto salám, na něj dále dejte natrhanou mozzarellou, trochu koření a pečte 15–20 minut. Těsto by po upečení mělo být nadýchané, zlatavé a křupavé.

  • KROK 2

    Podávat můžete s rukolou a pokapané trochou extra panenského olivového oleje.

reklama
reklama
reklama
reklama