Pizza bagety
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 500 g mleté hovězí maso
- 350 g rajčatové omáčky, s chilli
- 1 ks bageta
- 250 g mozzarella, natrhaná
- 1 hrst bazalka, natrhaná
Postup přípravy
- KROK 1
Rozpalte velkou pánev vhoďte do ní mleté maso. Za občasného míchání smažte při vysoké teplotě po dobu 8 minut, dokud nezhnědne. Zalijte rajčatovou omáčkou a nechte odkryté probublávat 15 minut do zhoustnutí. V případě potřeby ochutnejte a okořeňte.
- KROK 2
Rozpalte gril. Bagetu rozkrojte podélně napůl a pak půlky rozřízněte na 2 kusy. Bagety položte řeznou stranou nahoru na plech a grilujte 2 – 3 minuty, dokud nebudou lehce opečené. Sundejte z grilu a naneste mleté maso na opečené pečivo. Rozsypejte na natrhané kousky mozzarelly.
- KROK 3
Grilujte další 3 – 4 minuty, dokud sýr nebude bublat a nezezlátne. Posypte bazalkou a podávejte se salátem.