Pizza bagety
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 500 g mleté hovězí maso
- 350 g rajčatové omáčkys chilli
- 1 ks bageta
- 250 g mozzarellanatrhaná
- 1 hrst bazalkanatrhaná
- kcal618
- tuky27g
- nasycené14g
- sacharidy45g
- cukry7g
- vláknina3g
- proteín48g
- sůl3g
Postup přípravy
krok 1
Rozpalte velkou pánev vhoďte do ní mleté maso. Za občasného míchání smažte při vysoké teplotě po dobu 8 minut, dokud nezhnědne. Zalijte rajčatovou omáčkou a nechte odkryté probublávat 15 minut do zhoustnutí. V případě potřeby ochutnejte a okořeňte.
krok 2
Rozpalte gril. Bagetu rozkrojte podélně napůl a pak půlky rozřízněte na 2 kusy. Bagety položte řeznou stranou nahoru na plech a grilujte 2 – 3 minuty, dokud nebudou lehce opečené. Sundejte z grilu a naneste mleté maso na opečené pečivo. Rozsypejte na natrhané kousky mozzarelly.
krok 3
Grilujte další 3 – 4 minuty, dokud sýr nebude bublat a nezezlátne. Posypte bazalkou a podávejte se salátem.