reklama

  • 2 lžíce rajčatový protlak
  • 1 stroužek česnek
    rozdrcený
  • 375 g listové těsto
    plát
  • 125 g mozzarella
    nakrájená na kousky
  • 100 g žampiony
    na plátky
  • 1 cuketa
    na tenké plátky
  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 lžičky oregano
    sušené

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal491
  • tuky34g
  • nasycené13g
  • sacharidy36g
  • cukry2g
  • vláknina1g
  • proteín13g
  • sůl1.14g

Postup přípravy

  • krok 1

    Troubu zahřejte na 220 °C. Smíchejte rajčatový protlak a česnek. Těsto položte na plech a kraje ohněte, abyste vytvořili asi 1cm okraje. Celé těsto propíchejte vidličkou a poté potřete rajčatovou směsí.

  • krok 2

    Na tu dejte sýr, žampiony a cuketu, pokapejte olivovým olejem a poté rovnoměrně zasypte oreganem, solí a pepřem. Pečte 20 minut, dokud okraje nezezlátnou, poté nakrájejte a podávejte se salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama