reklama

Suroviny

  • 2 lžíce rajčatový protlak
  • 1 stroužek česnek, rozdrcený
  • 375 g listové těsto, plát
  • 125 g mozzarella, nakrájená na kousky
  • 100 g žampiony, na plátky
  • 1 cuketa, na tenké plátky
  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 lžičky oregano, sušené

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu zahřejte na 220 °C. Smíchejte rajčatový protlak a česnek. Těsto položte na plech a kraje ohněte, abyste vytvořili asi 1cm okraje. Celé těsto propíchejte vidličkou a poté potřete rajčatovou směsí.

  • KROK 2

    Na tu dejte sýr, žampiony a cuketu, pokapejte olivovým olejem a poté rovnoměrně zasypte oreganem, solí a pepřem. Pečte 20 minut, dokud okraje nezezlátnou, poté nakrájejte a podávejte se salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama