reklama

  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 ks cibule
    na tenké plátky
  • 2 stroužky česnek
    nasekané
  • 1 lžíce vinný ocet
    bílý nebo červený
  • 1 lžíce cukr
    hnědý
  • 400 g pinto fazole
    konzervované, odkapané a propláchnuté
  • 400 ml passata
  • 1 lžička Worcester
  • svazek koriandru
    malý, nasekaný

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal118
  • tuky2g
  • nasycené0g
  • sacharidy21g
  • cukry7g
  • vláknina4g
  • proteín5g
  • sůl0.37g

Postup přípravy

  • krok 1

    V malé pánvi rozpalte olej. Vhoďte na něj cibuli a restujte, dokud nezačne hnědnout. Pak přidejte česnek a 1 minutu restujte. Přidejte ocet, cukr a vařte, dokud cibule nezkaramelizuje. Vmíchejte fazole, passatu, worcesterovou omáčku, koření a vařte 10 – 15 minut do zhoustnutí. Promíchejte s koriandrem a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama