reklama

  • arašídový olej
  • 350 g hovězí svíčkové
    nakrájené na tenké proužky
  • 2 lžíce thajské červené kari pasty
  • 150 g zelených fazolek
    nakrájené na 3cm kousky
  • 1 červená paprika
    nakrájená na tenké proužky
  • 1 sáček rýže
    ideálně hnědá nebo basmati
  • 50 g pražených arašídů
    drcených (volitelné)

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal522
  • tuky20g
  • sacharidy40.1g
  • vláknina5.6g
  • proteín47.9g
  • sůl1.53g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozehřejte 1 lžíci oleje ve woku nebo velké pánvi na vyšší teplotu. Přidejte nudličky masa a nechte z jedné strany zatáhnout. Poté promíchejte, aby se maso zatáhlo i z druhé strany a lehce zhnědlo. Snižte teplotu na střední plamen a přidejte kari pastu. Dobře promíchejte a přidejte 2-3 lžíce vody.

  • krok 2

    Přidejte fazolky a červenou papriku a vařte 5-6 minut. Přidejte trochu více vody, pokud preferujete více omáčky, a podávejte s hnědou či basmati rýží, posypané arašídy.

reklama
reklama
reklama
reklama