reklama

  • 1 lžíce olivový olej
  • 4 stroužky česnek
    rozmačkaný
  • 1 konzerva konzervovaná rajčata krájená
    (400 g)
  • 2 lžičky krupicový cukr
  • 2 konzervy máslové fazole
    opláchnuté a okapané
  • 1 malý svazek bazalka
    nasekaná

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal140
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy20g
  • cukry6g
  • vláknina6g
  • proteín8g
  • sůl1.41g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve středním hrnci rozehřejte olej, osmažte na něm 1 minutu drcený česnek, poté přidejte rajčata, cukr a trochu soli a pepře.

  • krok 2

    Vsypte konzervované fazole a trochu vody. Přikryjte a duste 5 minut, poté vmíchejte bazalku a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama