reklama

  • 200 g ovesné vločky
  • ½ lžičky mletá skořice
  • 500 ml jablečná šťáva
  • 4 ks jablko
    nastrouhané
  • 200 g borůvky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal305
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy62g
  • cukry29g
  • vláknina8g
  • proteín9g
  • sůl0.02g
    s nízkým obsahem

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké míse smíchejte ovesné vločky se skořicí. Vmíchejte jablečnou šťávu a nastrouhaná jablka a poté opatrně vmíchejte borůvky. Před podáváním nechte 5 minut odstát, nebo nechte směs odstát přes noc a vychutnejte si Bircher müsli druhý den k snídani.

reklama
reklama
reklama
reklama