Šťavnaté krevety na česneku
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 1 porce
Přejít na suroviny
- 1 stroužek česnekrozdrcený
- 1 ks citronz poloviny šťáva, zbytek na měsíčky
- 1 lžíce kečup
- 100 ml kuřecí vývar
- 100 g krevetyvelké, vařené
- brokolicevařená, k podávání
- rýževařená, k podávání
- kcal127
- tuky1g
- nasycené0g
- sacharidy4g
- cukry3g
- vláknina1g
- proteín26g
- sůl2.3g
Postup přípravy
krok 1
Na pánvi orestujte česnek, přidejte citronovou šťávu, kečup a vývar. Svařte na hustotu sirupu.
krok 2
Přidejte krevety, osolte, opepřete a prohřejte. Podávejte s brokolicí, dušenou rýží a měsíčky citronu.