reklama

Suroviny

  • 450 g krabí maso
  • 200 ml crème fraîche nebo tučná zakysaná smetana
  • 1 ks citron
  • 12 ks rajčata cherry
  • 1 ks avokádo
  • 110 g rukola
  • 3 lžíce olivový olej

Postup přípravy

  • KROK 1

    Krabí maso vložte do skleněné nebo kovové misky. Vmíchejte crème fraîche a ½ citronové šťávy. Lehce osolute, opepřete a poté odstavte.

  • KROK 2

    Rajčata nakrájejte na poloviny nebo na čtvrtiny. Avokádo podélně rozpůlte a vyjměte pecku. Vyjměte ze slupky a nakrájejte na tenké plátky. Do velké mísy dejte rukolu, rajčata a avokádo. Vymačkejte do nich zbývající citronovou šťávu a přidejte olivový olej. Osolte. Vše lehce promíchejte.

  • KROK 3

    Rozdělte zeleninu salát na servírovací talíře. Navršte na ni krabí maso, pokapejte dresinkem z crème fraîche a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama