Čedarové houstičky scones
Scones, anglické houstičky, mohou být laděné lehce do sladka, nebo, jako v tomto případě, do slana. Čedarové houstičky jsou fantastické přímo z trouby nebo podávané druhý den, rozříznuté a rozpečené.
Krabí maso vložte do skleněné nebo kovové misky. Vmíchejte crème fraîche a ½ citronové šťávy. Lehce osolute, opepřete a poté odstavte.
Rajčata nakrájejte na poloviny nebo na čtvrtiny. Avokádo podélně rozpůlte a vyjměte pecku. Vyjměte ze slupky a nakrájejte na tenké plátky. Do velké mísy dejte rukolu, rajčata a avokádo. Vymačkejte do nich zbývající citronovou šťávu a přidejte olivový olej. Osolte. Vše lehce promíchejte.
Rozdělte zeleninu salát na servírovací talíře. Navršte na ni krabí maso, pokapejte dresinkem z crème fraîche a ihned podávejte.