reklama

  • 300 g mraženého hrášku
    nechat rozmrazit při pokojové teplotě
  • 3 lžíce nízkotučného přírodního jogurtu
  • 2 lžíce nasekané máty
    plus několik lístků na ozdobu
  • kůra a šťáva z ½ citronu
  • 15 plátků nakrájených z tenké bagety
    lehce opečené
  • 85 g feta sýr
    nadrcený
  • 1 lžíce olivového oleje

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal204
  • tuky5.7g
  • nasycené2.8g
  • sacharidy27.3g
  • cukry5.6g
  • vláknina4.4g
  • proteín10.1g
  • sůl1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Do mísy dejte rozmražený hrášek, jogurt, nasekanou mátu, citronovou kůru a šťávu a trochu koření. Dobře rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Hraškovou směs rozdělte na toasty a na každý nasypte trochu fety a ještě trochu pepře. Nandejte na talíř, posypte dalšími lístky máty a pokapejte olejem.

reklama
reklama
reklama
reklama