Minitoasty s hráškem a feta sýrem
- Příprava a čas vaření
- Celkový čas
- bez vaření
- 5-10 kousků
Skip to ingredients
Suroviny
- 300 g mraženého hrášku, nechat rozmrazit při pokojové teplotě
- 3 lžíce nízkotučného přírodního jogurtu
- 2 lžíce nasekané máty, plus několik lístků na ozdobu
- kůra a šťáva z ½ citronu
- 15 plátků nakrájených z tenké bagety, lehce opečené
- 85 g feta sýr, nadrcený
- 1 lžíce olivového oleje
Postup přípravy
- KROK 1
Do mísy dejte rozmražený hrášek, jogurt, nasekanou mátu, citronovou kůru a šťávu a trochu koření. Dobře rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Hraškovou směs rozdělte na toasty a na každý nasypte trochu fety a ještě trochu pepře. Nandejte na talíř, posypte dalšími lístky máty a pokapejte olejem.