reklama

Suroviny

  • 300 g mraženého hrášku, nechat rozmrazit při pokojové teplotě
  • 3 lžíce nízkotučného přírodního jogurtu
  • 2 lžíce nasekané máty, plus několik lístků na ozdobu
  • kůra a šťáva z ½ citronu
  • 15 plátků nakrájených z tenké bagety, lehce opečené
  • 85 g feta sýr, nadrcený
  • 1 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  • KROK 1

    Do mísy dejte rozmražený hrášek, jogurt, nasekanou mátu, citronovou kůru a šťávu a trochu koření. Dobře rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Hraškovou směs rozdělte na toasty a na každý nasypte trochu fety a ještě trochu pepře. Nandejte na talíř, posypte dalšími lístky máty a pokapejte olejem.

reklama
reklama
reklama
reklama