Nektarinkový salát a opečená bageta s kozím sýrem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 ks citron nebo 2 ks limetka, šťáva
- 2 lžičky med
- 1 ks červená paprika, mírně pálivá, zbavená semínek a nadrobno nakrájená
- 4 ks nektarinka, zralá
- 8 plátků bageta
- 200 g kozí sýr (vyberte si sýr ve tvaru špalíčku)
- hrst koriandr
Postup přípravy
- KROK 1
Smíchejte citronovou nebo limetkovou šťávu, med a papriku, a zálivku osolte. Nektarinky rozpulte, vypeckujte a nakrájejte na kousky, které v misce promíchejte se zálivkou.
- KROK 2
Plátky bagety opečte z obou stran. Kozí sýr nakrájejte na 8 plátků a na každý opečený kousek bagety položte jeden plátek.
- KROK 3
Nektarinky přesuňte pomocí děrované lžíce do servírovací mísy a promíchejte je s koriandrem. Zálivku přelijte do malého džbánku a podávejte společně s nektarinkami a plátky bagety s kozím sýrem.