reklama

  • 1 focaccia nebo ciabatta
  • 200 g marinované grilované červené a žluté papriky v olivovém oleji
  • 3 lžíce pesto
  • 85 g řeřicha
  • 100 g měkký kozí sýr
  • 1 hrst černé olivy

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal384
  • tuky22g
  • nasycené5g
  • sacharidy34g
  • cukry1g
  • vláknina2g
  • proteín13g
  • sůl2.35g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozkrojte pečivo napůl, abyste měli dva kulaté nebo poddlouhlé základy. Potřete každou polovinu pečiva 1 lžící pesta.

  • krok 2

    Papriky sceďte, olej si ovšem ponechejte. Na pečivo dejte papriky, řeřichu a rozdrobte kozí sýr.

  • krok 3

    Zbylou lžíci pesta smíchejte se lžící oleje z paprik a pokapejte jím připravené pizzy. Posypte olivami. Každou pizzu nakrájejte a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama