reklama

  • 1 stroužek česnek
    rozdrcený
  • 200 g feta sýra
  • 100 g ricotta
  • 4 lžíce kopr
    nasekaný, plus extra větvičky na ozdobu
  • 1 okurka
    velká, rozpůlená podélně, zbavená semen
  • pepř
    černý, rozdrcený, k podávání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal29
  • tuky2g
  • nasycené1g
  • sacharidy0g
  • cukry0g
  • vláknina0g
  • proteín2g
  • sůl0.3g

Postup přípravy

  • krok 1

    Dejte česnek, fetu, ricottu a kopr do kuchyňského robotu a šlehejte, dokud nevznikne hladký, ale hustý krém.

  • krok 2

    Střed okurky naplňte sýrovou směsí a uhlaďte. Nakrájejte na 3 cm silné plátky. Posypte mletým pepřem a ozdobte lístky kopru.

reklama
reklama
reklama
reklama