reklama

  • 125 g uzený pstruh
    filety bez kůže
  • 125 g tvaroh
  • ½-1 lžička křenová omáčka
  • 1 citron
    šťáva
  • 2 silné plátky žitný chléb
  • ¼ okurka
    nakrájená na plátky
  • 25 g řeřicha
  • 2 hrsti rajčata cherry
    k podávání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal268
  • tuky7g
  • nasycené2g
  • sacharidy25g
  • cukry5g
  • vláknina3g
  • proteín29g
  • sůl1.3g

Postup přípravy

  • krok 1

    Rybu rozmačkejte na větší kusy a přendejte do větší mísy. Podle chuti vmíchejte tvaroh a křenovou omáčku. Dochuťte černým pepřem a citronovou šťávou.

  • krok 2

    Opečte chléb, poté na každý kousek položte plátky okurky, řeřichu a polovinu pstruhové paštiky. Podávejte s rozpůlenými cherry rajčátky.

reklama
reklama
reklama
reklama