Otevřené sendviče s uzeným pstruhem a okurkou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 125 g uzený pstruh, filety bez kůže
- 125 g tvaroh
- ½-1 lžička křenová omáčka
- 1 citron, šťáva
- 2 silné plátky žitný chléb
- ¼ okurka, nakrájená na plátky
- 25 g řeřicha
- 2 hrsti rajčata cherry, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
Rybu rozmačkejte na větší kusy a přendejte do větší mísy. Podle chuti vmíchejte tvaroh a křenovou omáčku. Dochuťte černým pepřem a citronovou šťávou.
- KROK 2
Opečte chléb, poté na každý kousek položte plátky okurky, řeřichu a polovinu pstruhové paštiky. Podávejte s rozpůlenými cherry rajčátky.