Krabí pomazánka s červenou řepou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Přejít na suroviny
- 150 g bílé krabí maso
- 3 ks vařená červená řepa(asi 65 g každá), nastrouhaná
- 2 lžíce crème fraîchepolotučný
- 1 ks citrónkůra a šťáva
- ½ malého svazku koprnajemno nasekaný
- ½ malého svazku petrželkanajemno nasekaná
- 8 ks fazolové luskyrozpůlené
- 350 g baby okurkarozpůlená (nebo 1 okurka nakrájená na kolečka), k podávání
- 8 ks ředkvičkarozpůlená, k podávání (nepovinné)
- knäckebrotyk podávání
- kcal112
- tuky4gs nízkým obsahem
- nasycené2gs nízkým obsahem
- sacharidy7g
- cukry6g
- vláknina3g
- proteín11g
- sůl0.4g
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte krabí maso, červenou řepu, crème fraîche, citronovou kůru a šťávu, kopr a petrželku. Dochuťte černým pepřem.
krok 2
Fazole blanšírujte 1 minutu ve vroucí vodě, poté je sceďte a zchlaďte v ledové vodě. Pomazánku podávejte se zeleninou a chcete-li, tak i s knäckebroty, které si do ní můžete namáčet.