reklama

Suroviny

  • 150 g bílé krabí maso
  • 3 ks vařená červená řepa, (asi 65 g každá), nastrouhaná
  • 2 lžíce crème fraîche, polotučný
  • 1 ks citrón, kůra a šťáva
  • ½ malého svazku kopr, najemno nasekaný
  • ½ malého svazku petrželka, najemno nasekaná
  • 8 ks fazolové lusky, rozpůlené
  • 350 g baby okurka, rozpůlená (nebo 1 okurka nakrájená na kolečka), k podávání
  • 8 ks ředkvička, rozpůlená, k podávání (nepovinné)
  • knäckebroty, k podávání

Postup přípravy

  • KROK 1

    Smíchejte krabí maso, červenou řepu, crème fraîche, citronovou kůru a šťávu, kopr a petrželku. Dochuťte černým pepřem.

  • KROK 2

    Fazole blanšírujte 1 minutu ve vroucí vodě, poté je sceďte a zchlaďte v ledové vodě. Pomazánku podávejte se zeleninou a chcete-li, tak i s knäckebroty, které si do ní můžete namáčet.

reklama
reklama
reklama
reklama