Krabí pomazánka s červenou řepou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 150 g bílé krabí maso
- 3 ks vařená červená řepa, (asi 65 g každá), nastrouhaná
- 2 lžíce crème fraîche, polotučný
- 1 ks citrón, kůra a šťáva
- ½ malého svazku kopr, najemno nasekaný
- ½ malého svazku petrželka, najemno nasekaná
- 8 ks fazolové lusky, rozpůlené
- 350 g baby okurka, rozpůlená (nebo 1 okurka nakrájená na kolečka), k podávání
- 8 ks ředkvička, rozpůlená, k podávání (nepovinné)
- knäckebroty, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
Smíchejte krabí maso, červenou řepu, crème fraîche, citronovou kůru a šťávu, kopr a petrželku. Dochuťte černým pepřem.
- KROK 2
Fazole blanšírujte 1 minutu ve vroucí vodě, poté je sceďte a zchlaďte v ledové vodě. Pomazánku podávejte se zeleninou a chcete-li, tak i s knäckebroty, které si do ní můžete namáčet.