Salsa z kukuřice
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 4 ks kukuřice, klasy
- 2 ks rajčata, nakrájená na kousky
- ½ červená cibule, nakrájená na kousky
- 1 ks červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na kousky
- 1 ks avokádo, zbavené pecky, oloupané a nakrájené na kousky
- 1 ks Jalapeño paprika, zbavená semínek a najemno nakrájená
- hrst koriandr, čerstvž, nahrubo nasekaný
- 3 ks limetka, šťáva
- 75 g feta sýra
Postup přípravy
- KROK 1
Klasy kukuřice vařte ve vodě asi 5 minut do měkka, poté důkladně slijte. Kukuřičné klasy vložte do velké servírovací mísy.
- KROK 2
Do mísy přidejte také rajčata, cibuli, červenou papriku, avokádo, jalapeňo papričku, koriandr, limetkovou šťávu, sůl a pepř. Dobře promíchejte a při podávání na každou porci rozdrobte sýr feta.