reklama

  • žitný chléb
  • 1 česnek
    rozpůlený
  • 1 rajče
    na tenké plátky
  • ½ plechovky sardinky
    okapané
  • potočnice
    řeřicha či rukola
  • balzamikový ocet
    pár kapek

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal202
  • tuky6g
  • nasycené1g
  • sacharidy23g
  • cukry0g
  • vláknina3g
  • proteín15g
  • sůl0.85g

Postup přípravy

  • krok 1

    Chleba lehce opečte z obou stran. Stroužkem česneku potřete povrch toastu a pokryjte plátky rajčat. Osolte a opepřete.

  • krok 2

    Sardinky rvidličkou oztrhejte v misce nebo na talířku a navrště na toust s rajčaty. Posypte zelenými listy, které máte k dispozici, a pokapejte balzamikovým octem. Podávejte ihned.

reklama
reklama
reklama
reklama