Super rychlé chilli
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření -
- Porce 4
Přejít na suroviny
- 180 ml pálivá chilli omáčka
- 450 g hovězí mleté maso
- 2 čl mletý kmín
- 1 kostka hovězího vývaru
- 2 červené paprikynakrájené na plátky
- 400 g plechovka červených fazolíodkapaných
- 8 svazek koriandrunasekaný
- 8 tortill z pšeničné mouky
- 2 avokádazbavená pecek a nakrájená na plátky
- 1 červená cibulenakrájená na tenké plátky
- nízkotučná majonézak podávání
- kcal876
- tuky37g
- nasycené9g
- sacharidy92g
- cukry12g
- vláknina10g
- proteín42g
- sůl2.9g
Postup přípravy
krok 1
Chilli omáčku přendejte do velké pánve spolu s mletým masem, kmínem a několik minut smažte. Do omáčky rozdrobte kostu vývaru, přidejte papriku a fazole, pak prázdnou plechovku naplňte vodou a přidejte ji také do pánve.
krok 2
Přikryjte a vařte 10 minut, poté sejměte poklici a pokračujte ve vaření po dobu 5-10 minut nebo dokud se všechna tekutina nevstřebá. S
krok 3
undejte z plotny a vmíchejte koriandr.
krok 4
Tortilly ohřejte podle návodu na obalu a podávejte s chilli, avokádem, cibulí a kopečkem majonézy.