reklama

  • 180 ml pálivá chilli omáčka
  • 450 g hovězí mleté maso
  • 2 čl mletý kmín
  • 1 kostka hovězího vývaru
  • 2 červené papriky
    nakrájené na plátky
  • 400 g plechovka červených fazolí
    odkapaných
  • 8 svazek koriandru
    nasekaný
  • 8 tortill z pšeničné mouky
  • 2 avokáda
    zbavená pecek a nakrájená na plátky
  • 1 červená cibule
    nakrájená na tenké plátky
  • nízkotučná majonéza
    k podávání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal876
  • tuky37g
  • nasycené9g
  • sacharidy92g
  • cukry12g
  • vláknina10g
  • proteín42g
  • sůl2.9g

Postup přípravy

  • krok 1

    Chilli omáčku přendejte do velké pánve spolu s mletým masem, kmínem a několik minut smažte. Do omáčky rozdrobte kostu vývaru, přidejte papriku a fazole, pak prázdnou plechovku naplňte vodou a přidejte ji také do pánve.

  • krok 2

    Přikryjte a vařte 10 minut, poté sejměte poklici a pokračujte ve vaření po dobu 5-10 minut nebo dokud se všechna tekutina nevstřebá. S

  • krok 3

    undejte z plotny a vmíchejte koriandr.

  • krok 4

    Tortilly ohřejte podle návodu na obalu a podávejte s chilli, avokádem, cibulí a kopečkem majonézy.

reklama
reklama
reklama
reklama