Tandoori tilápie s pikantní batátovou kaší a rajčatovým salátem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- filety tilapie
- 1 lžíce tandoori pasta
- 1 kg batáty, nakrájené na malé kousky
- 4 ks mrkev, nakrájená
- 2 stroužky česnek, na plátky
- 1 chilli paprička, červená, zbavená semínek a nakrájená
Na salát
- 8 rajčata, nakrájená
- 1 červená cibule malá, na slabé plátky
- 1 svazek koriandr čerstvý, nasekaný
Postup přípravy
- KROK 1
Filety tilapie potřete tandoori pastou a dejte stranou. Sladké brambory, mrkev a česnek dejte do velkého hrnce s osolenou vodou. Přiveďte k varu a vařte 10 minut nebo do změknutí. Dobře sceďte a poté nechte pár minut dojít v páře. Do hrnce přidejte chilli a vše rozmačkejte s trochou koření. Přikryjte a udržujte v teple.
- KROK 2
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Grilujte tilapii 8-10 minut nebo dokud nebude upečená. Mezitím smíchejte ingredience na salát a podávejte spolu s tilapií a batátovou kaší.