reklama

  • filety tilapie
  • 1 lžíce tandoori pasta
  • 1 kg batáty
    nakrájené na malé kousky
  • 4 ks mrkev
    nakrájená
  • 2 stroužky česnek
    na plátky
  • 1 chilli paprička
    červená, zbavená semínek a nakrájená

Na salát

  • 8 rajčata
    nakrájená
  • 1 červená cibule
    malá, na slabé plátky
  • 1 svazek koriandr čerstvý
    nasekaný

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal391
  • tuky4g
  • nasycené1g
  • sacharidy64g
  • cukry24g
  • vláknina9g
  • proteín30g
  • sůl0.73g

Postup přípravy

  • krok 1

    Filety tilapie potřete tandoori pastou a dejte stranou. Sladké brambory, mrkev a česnek dejte do velkého hrnce s osolenou vodou. Přiveďte k varu a vařte 10 minut nebo do změknutí. Dobře sceďte a poté nechte pár minut dojít v páře. Do hrnce přidejte chilli a vše rozmačkejte s trochou koření. Přikryjte a udržujte v teple.

  • krok 2

    Rozpalte gril na vysokou teplotu. Grilujte tilapii 8-10 minut nebo dokud nebude upečená. Mezitím smíchejte ingredience na salát a podávejte spolu s tilapií a batátovou kaší.

reklama
reklama
reklama
reklama