reklama

  • 2 cuketa
  • 1 olivový olej
  • 1 citron
    na kůru a šťávu
  • 1 česnek
    prolisovaný
  • ¼ svazku bazalka
    nahrubo

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal71
  • tuky6g
  • nasycené1g
  • sacharidy2g
  • cukry2g
  • vláknina1g
  • proteín2g
  • sůl0g

Postup přípravy

  • krok 1

    Škrabkou na brambory nakrouhejte cukety podélně na široké proužky. Střední část se semínky vyhoďte. Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte do ní citronovou kůru a česnek a na středním plameni nechte 1 minutu rozvonět. Přidejte cuketu a za stálého míchání restujte další 1 – 2 minuty, dokud cukety mírně nezměknou. Přidejte šťávu z citronu a bazalku.

reklama
reklama
reklama
reklama