reklama

Suroviny

  • 375 g orzo nebo jiné drobné těstoviny
  • 250 g hrášek, čerstvý nebo mražený
  • 250 g bob obecný (fazole fava), mražené či sterilované
  • 140 g zakysaná smetana
  • 1 citron, kůra a sťáva
  • 1 lžíce parmezán strouhaný
  • 1 hrst bazalka, nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, poté je slijte a propláchněte pod studenou vodou. Znovu sceďte. Hrách a fazole vařte 3 minuty povařte, pak je sceďte a nechte zchladnout. Promíchejte s těstovinami.

  • KROK 2

    Smíchejte zakysanou smetanu, citronovou šťávu a parmazán. Osolte, opepřete a přimíchejte do těstovin. Před podáváním posypte citronovou kůrou a bazalkou.

reklama
reklama
reklama
reklama