reklama

  • 175 g tagliatelle
  • 200 g fazolky
    nakrájené
  • 3 plátky prosciutto
  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce zakysaná smetana

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal459
  • tuky13g
  • nasycené4g
  • sacharidy72g
  • cukry4g
  • vláknina5g
  • proteín19g
  • sůl1.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Tagliatelle uvařte v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu. Čtyři minuty před koncem doby vaření přidejte fazole.

  • krok 2

    Mezitím nakrájejte každý plátek prosciutta na 5 - 6 dílů. Na velké pánvi rozpalte olej, přidejte šunku a poté ji rychle opečte dokřupava. Sceďte těstoviny a přidejte je do pánve s prosciuttem. Přidejte zakysanou smetanu, opepřete a promíchejte, dokud nebudou těstoviny obalené.

reklama
reklama
reklama
reklama