reklama

Suroviny

  • 1 lžíce řepkový olej
  • 2 ks cibule červená, nakrájená na tenké plátky
  • 300 g kadeřávek
  • 300 g celozrnné těstoviny (penne nebo mafalda)
  • 4 lžíce krémový sýr s nízkým obsahem tuku
  • 4 lžíce bylinkové pesto

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve velké pánvi na středním plameni rozehřejte olej. Smažte cibuli 10 minut, dokud nezměkne a nezačne karamelizovat. Přidejte kapustu a 100 ml vody, poté přikryjte a vařte dalších 5 minut, nebo dokud kapusta nezvadne.

  • KROK 2

    Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Sceďte a trochu vody si ponechejte stranou. Těstoviny promíchejte s cibulovou směsí, měkkým sýrem a pestem, v případě potřeby přidejte kapku vody z těstovin. Případně dochuťte solí a pepřem.

reklama
reklama
reklama
reklama