reklama

  • 400 g těstoviny
    penne
  • 250 g zelené fazolky
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 svazek jarní cibulka
    nadrobno
  • 2 kuřecí prsa
    pečená, roztrhaná
  • 5 lžic pesto
  • 3 lžic smetana ke šlehání
  • 1 hrst parmazán
    na posypání

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal593
  • tuky28g
  • nasycené10g
  • sacharidy56g
  • cukry5g
  • vláknina3g
  • proteín29g
  • sůl0.7g

Postup přípravy

  • krok 1

    Těstoviny uvařte podle pokynů na obalu a na posledních 6 minut k nim přidejte zelené fazolky. Sceďte a nechte si několik lžic vody z těstovin.

  • krok 2

    Mezitím ve velké pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte jarní cibulku a opékejte 1 – 2 minuty, dokud nezměkne. Poté odstavte.

  • krok 3

    Do pánve přidejte nakrájené kuřecí maso a prohřejte. Promíchejte s pestem a smetanou. Ke kuřecí směsi přidejte těstoviny a fazolky a promíchejte, aby se obalily. Přidejte trochu vody z vaření. Osolte, opepřete a posypte parmazánem.

reklama
reklama
reklama
reklama