Těstoviny s lososem, žampiony a bazalkou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- Porce 4
Přejít na suroviny
- 350 g penne
- 2 filety lososaasi 175g každý
- 1 lžíce olivový olej
- 2 lžíce piniové oříšky
- 1 červená paprikabez semen a nakrájená na proužky
- 300 g žampionynakrájené na plátky
- hrst bazalkové lístky
- kcal543
- tuky18g
- nasycené3g
- sacharidy69g
- cukry5g
- vláknina4g
- proteín31g
- sůl0.39g
Postup přípravy
krok 1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, lososa vložte do vody 6 minut před koncem doby vaření.
krok 2
Na pánvi rozehřejte olej a poté opečte piniové oříšky, dokud nebudou do zlatova - pozor na spálení. Vložte papriku a opékejte, až změkne. Přidejte houby, restujte a míchejte, dokud nezačnou měknout, poté přidejte naběračku vody z těstovin.
krok 3
Když jsou těstoviny uvařené, vyjměte lososa a dejte jej stranou, poté těstoviny sceďte. Lososa nakrájejte na kousky a přidejte k zelenině spolu s těstovinami a lístky bazalky. Opepřete čerstvě mletým pepřem a před podáváním společně zlehka promíchejte.