reklama

Suroviny

  • 600 g těstoviny trofie
  • 100 ml bílé víno
  • 142 ml smetana
  • 2 lžíce parmezán strouhaný
  • 450 g losos vařený a uzený, na kousky
  • 85 g piniové oříšky, pražené

Postup přípravy

  • KROK 1

    Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím ve velké pánvi přiveďte k varu víno a vařte 1 minutu. Snižte plamen, vmíchejte smetanu, osolte a opepřete.

  • KROK 2

    Když jsou těstoviny uvařené, sceďte jee a přendejte do pánve s omáčkou. Přidejte parmazán, kousky lososa a lehce promíchejte. Servírujte do misek, posypte piniovými oříšky a podávejte se salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama