Krémové těstoviny s chřestem a hráškem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 250 g fusilli nebo jiné krátké těstoviny
- 300 g chřest, bez dřevnatých konců, nakrájené na delší špalíky
- 175 g hrášek mražený
- kůra a šťáva z ½ citronu
- 100 g krémový sýr s pažitkou
Postup přípravy
- KROK 1
Uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Dvě minuty před koncem vaření přidejte chřest a hrášek. Vše spolu povařte zbylé 2 minuty. Zeleninu a těstoviny sceďte, šálek tekutiny si odložte stranou.
- KROK 2
Vraťte těstoviny a zeleninu do hrnce, přidejte citronovou kůru, měkký sýr a koření. Podle chuti přidejte šťávu z citronu a vmíchejte 2–3 lžíce tekutiny z vaření těstovin, aby se omáčka naředila.