reklama

Suroviny

  • 250 g fusilli nebo jiné krátké těstoviny
  • 300 g chřest, bez dřevnatých konců, nakrájené na delší špalíky
  • 175 g hrášek mražený
  • kůra a šťáva z ½ citronu
  • 100 g krémový sýr s pažitkou

Postup přípravy

  • KROK 1

    Uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Dvě minuty před koncem vaření přidejte chřest a hrášek. Vše spolu povařte zbylé 2 minuty. Zeleninu a těstoviny sceďte, šálek tekutiny si odložte stranou.

  • KROK 2

    Vraťte těstoviny a zeleninu do hrnce, přidejte citronovou kůru, měkký sýr a koření. Podle chuti přidejte šťávu z citronu a vmíchejte 2–3 lžíce tekutiny z vaření těstovin, aby se omáčka naředila.

reklama
reklama
reklama
reklama