reklama

Suroviny

  • 100 g ramen nudle
  • 100 g fazolky zelené podélně rozpůlené
  • 3 lžíce hoisin omáčka
  • 1 limetka, pouze šťáva
  • 1 lžíce chilli omáčka
  • 1 lžíce rostlinný olej
  • 250 g krůtí mleté maso
  • 2 stroužky česnek, nakrájený
  • 6 jarní cibulka, nakrájená

Postup přípravy

  • KROK 1

    Uvařte nudle podle návodu na balení a na poslední 2 minuty přidejte zelené fazolky. Sceďte a dejte stranou.

  • KROK 2

    V malé misce smíchejte hoisin, limetkovou šťávu a chilli omáčku. Ve woku nebo pánvi rozehřejte olej a poté smažte mleté maso, dokud nezezlátne. Přidejte česnek a opékejte ještě 1 minutu.

  • KROK 3

    Vmíchejte směs s hoisin omáčkou a vařte ještě několik minut, dokud nebude vše lepkavá. Nakonec vmíchejte nudle, fazole a polovinu jarní cibulky, aby se vše společně prohřálo. Posypejte zbývající jarní cibulkou a servírujte.

reklama
reklama
reklama
reklama