Krůtí nudle se zelenými fazolkami a hoisin omáčkou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 100 g ramen nudle
- 100 g fazolky zelené podélně rozpůlené
- 3 lžíce hoisin omáčka
- 1 limetka, pouze šťáva
- 1 lžíce chilli omáčka
- 1 lžíce rostlinný olej
- 250 g krůtí mleté maso
- 2 stroužky česnek, nakrájený
- 6 jarní cibulka, nakrájená
Postup přípravy
- KROK 1
Uvařte nudle podle návodu na balení a na poslední 2 minuty přidejte zelené fazolky. Sceďte a dejte stranou.
- KROK 2
V malé misce smíchejte hoisin, limetkovou šťávu a chilli omáčku. Ve woku nebo pánvi rozehřejte olej a poté smažte mleté maso, dokud nezezlátne. Přidejte česnek a opékejte ještě 1 minutu.
- KROK 3
Vmíchejte směs s hoisin omáčkou a vařte ještě několik minut, dokud nebude vše lepkavá. Nakonec vmíchejte nudle, fazole a polovinu jarní cibulky, aby se vše společně prohřálo. Posypejte zbývající jarní cibulkou a servírujte.