Ravioli s artyčoky, pórkem a citronem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 2 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 280 g artičoky nasekané, v oleji
- 1 ks pórek velký, jemně nakrájený
- 1 stroužek česnek, rozmačkaný
- 3 lžíce sýr krémový
- 1 ks citron, kůra a šťáva
- 250 g ravioli, se špenátem a ricottoi
- 2 hrsti rukola
- parmazán, nastrouhaný
Postup přípravy
- KROK 1
Ve velkém hrnci rozpalte olej (můžete použít ten z artyčoků), přidejte pórek a česnek. Restujte 5 minut na středním plameni, dokud pórek nezměkne. Přidejte nasekané artyčoky, smetanový sýr a citronovou kůru a prohřejte. Podle chuti osolte a přidejte citronovou šťávu.
- KROK 2
Mezitím uvařte ravioli podle návodu na obalu. Sceďte je, přidejte do pánve s artyčoky a smetanovým sýrem lehce promíchejte. Podávejte s rukolou a strouhaným parmazánem.