reklama

  • 280 g artičoky
    nasekané, v oleji
  • 1 ks pórek
    velký, jemně nakrájený
  • 1 stroužek česnek
    rozmačkaný
  • 3 lžíce sýr krémový
  • 1 ks citron
    kůra a šťáva
  • 250 g ravioli
    se špenátem a ricottoi
  • 2 hrsti rukola
  • parmazán
    nastrouhaný

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal513
  • tuky31g
  • nasycené13g
  • sacharidy43g
  • cukry7g
  • vláknina9g
  • proteín16g
  • sůl3.5g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velkém hrnci rozpalte olej (můžete použít ten z artyčoků), přidejte pórek a česnek. Restujte 5 minut na středním plameni, dokud pórek nezměkne. Přidejte nasekané artyčoky, smetanový sýr a citronovou kůru a prohřejte. Podle chuti osolte a přidejte citronovou šťávu.

  • krok 2

    Mezitím uvařte ravioli podle návodu na obalu. Sceďte je, přidejte do pánve s artyčoky a smetanovým sýrem lehce promíchejte. Podávejte s rukolou a strouhaným parmazánem.

reklama
reklama
reklama
reklama