Thajské červené kari s lososem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- Porce 4
Přejít na suroviny
- 1 lžička slunečnicový olej
- 1 lžíce thajská červená kari pasta
- 1 cibulenakrájená
- 250 ml kokosové mlékonejlépe nízkotučné
- 500 g filet lososabez kůže a nakrájený na kousky
- 200 g zelené fazolkyočištěné
- lístky koriandru nebo thajské bazalkyk podávání
- kcal326
- tuky22g
- nasycené9g
- sacharidy5g
- cukry4g
- vláknina2g
- proteín27g
- sůl0.46g
Postup přípravy
krok 1
Ve velké pánvi rozehřejte olej a poté přidejte kari pastu a chvíli opékejte. Vmíchejte cibuli a restujte na mírném ohni asi 5 minut nebo dokud nezměkne. Zalijte kokosovým mlékem a přiveďte k varu. Pak oheň ztlumte a vložte kousky lososa a fazolky.
krok 2
Nechte 5 minut mírně probublávat, dokud se z lososa snadno neoddělují jemné plátky masa a fazolky nezměknou. Posypte koriandrem nebo bazalkou a podávejte s bílou rýží.