reklama

Suroviny

  • 170 g tuňáka v oleji
  • 150 g konzervované kukuřice
  • 300 g červené papriky, nebo jiné barevné
  • pažitka
  • 150 g tvrdého sýru
  • 60 g majonézy
  • 10 g hořčice
  • 2g sůl
  • 2g pepř
  • 250g tortilly

Postup přípravy

  • KROK 1

    Náplň do tortilly: tuňáka a kukuřici slijeme z nálevu. Papriku nakrájíme na kostičky a pažitku jemně nasekáme. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Všechny ingredience dáme do mísy. Smícháme s majonézou a hořčicí. Dochutíme špetkou soli a pepřem.

  • KROK 2

    Rolování rolek: na rozložené tortilly položíme 2 lžíce náplně. Zabalíme je do ruličky a během rolování přitlačujeme ingredience do středu, aby nevytekly ven.

  • KROK 3

    Krájení na porce: zabalené tortilly s tuňákem krájíme na kousky o šířce cca 3 cm. Uložíme na talíř nebo prkýnko a podáváme na stůl.

reklama
reklama
reklama
reklama