Tuňákové pizza bagety
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- Na 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 2 ks bageta určená k dopečení
- 1 ks červená paprika, nakrájená na kostičky
- 1 ks zelená paprika, nakrájená na kostičky
- 1 malá konzerva kukuřice, slitá a okapaná
- 1 velká konzerva tuňák
- 100 g cheddar, nastrouhaný
- 4 lžíce rajčatový protlak
Postup přípravy
- KROK 1
Troubu rozehřejte na 190°C. 2 bagety určené k dopečení podélně rozpulte a pečte přímo na roštu 8 minut. Mezitím smíchejte na kostičky nakrájenou papriku, kukuřici, tuňáka a 75 g nastrouhaného čedaru.
- KROK 2
Bagety přendejte na pekáč, každou potřete 1 lžící rajčatového protlaku, rozdělte na ně směs tuňáka a posypte je zbylým nastrouhaným čedarem. Pečte 12 minut, dokud se sýr nerozteče a povrch nezezlátne.