reklama

  • 2 ks bageta určená k dopečení
  • 1 ks červená paprika
    nakrájená na kostičky
  • 1 ks zelená paprika
    nakrájená na kostičky
  • 1 malá konzerva kukuřice
    slitá a okapaná
  • 1 velká konzerva tuňák
  • 100 g cheddar
    nastrouhaný
  • 4 lžíce rajčatový protlak

Nutriční hodnoty: Na porci

  • kcal410
  • tuky14g
  • nasycené7g
  • sacharidy47g
  • cukry9g
  • vláknina4g
  • proteín26g
  • sůl1.9g

Postup přípravy

  • krok 1

    Troubu rozehřejte na 190°C. 2 bagety určené k dopečení podélně rozpulte a pečte přímo na roštu 8 minut. Mezitím smíchejte na kostičky nakrájenou papriku, kukuřici, tuňáka a 75 g nastrouhaného čedaru.

  • krok 2

    Bagety přendejte na pekáč, každou potřete 1 lžící rajčatového protlaku, rozdělte na ně směs tuňáka a posypte je zbylým nastrouhaným čedarem. Pečte 12 minut, dokud se sýr nerozteče a povrch nezezlátne.

reklama
reklama
reklama
reklama