Uzený losos s řepou, vodkou a crème fraîche
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- bez vaření
- Snadné
- 6 porcí
Skip to ingredients
Suroviny
- 200 ml crème fraîche nebo tučná zakysaná smetana
- 3 lžičky vodka
- 2 lžičky křenová omáčka
- 6 plátků uzený losos
- 250 g červená řepa, vařená, na tenké plátky
- kaviár z lososa (nemusí být)
- kopr na ozdobu
Postup přípravy
- KROK 1
Promíchejte crème fraîche s vodkou, solí a pepřem. Poté vmíchejte křen a dejte do lednice vychladit.
- KROK 2
Plátky lososa rozložte na talíře, na ně přidejte červenou řepu a lžící naneste crème fraîche. Navrch dejte kaviár z lososa a ozdobte koprem. Podávejte s čerstvě mletým pepřem.