Uzený losos s řepou, vodkou a crème fraîche
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- bez vaření
- Snadné
- 6 porcí
Přejít na suroviny
- 200 ml crème fraîchenebo tučná zakysaná smetana
- 3 lžičky vodka
- 2 lžičky křenová omáčka
- 6 plátků uzený losos
- 250 g červená řepavařená, na tenké plátky
- kaviárz lososa (nemusí být)
- koprna ozdobu
- kcal189
- tuky15g
- nasycené9g
- sacharidy5g
- cukry5g
- vláknina1g
- proteín8g
- sůl1.37g
Postup přípravy
krok 1
Promíchejte crème fraîche s vodkou, solí a pepřem. Poté vmíchejte křen a dejte do lednice vychladit.
krok 2
Plátky lososa rozložte na talíře, na ně přidejte červenou řepu a lžící naneste crème fraîche. Navrch dejte kaviár z lososa a ozdobte koprem. Podávejte s čerstvě mletým pepřem.