reklama

  • 200 ml crème fraîche
    nebo tučná zakysaná smetana
  • 3 lžičky vodka
  • 2 lžičky křenová omáčka
  • 6 plátků uzený losos
  • 250 g červená řepa
    vařená, na tenké plátky
  • kaviár
    z lososa (nemusí být)
  • kopr
    na ozdobu

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal189
  • tuky15g
  • nasycené9g
  • sacharidy5g
  • cukry5g
  • vláknina1g
  • proteín8g
  • sůl1.37g

Postup přípravy

  • krok 1

    Promíchejte crème fraîche s vodkou, solí a pepřem. Poté vmíchejte křen a dejte do lednice vychladit.

  • krok 2

    Plátky lososa rozložte na talíře, na ně přidejte červenou řepu a lžící naneste crème fraîche. Navrch dejte kaviár z lososa a ozdobte koprem. Podávejte s čerstvě mletým pepřem.

reklama
reklama
reklama
reklama