reklama

  • 4 vejce
  • 8 lžic majonézy
  • 40 g nakládané cibulky
    jemně nasekané
  • 40 g nakládaných okurek
    jemně nasekaných
  • 1/2 šalotky
    jemně nasekané
  • mletý bílý pepř
  • 1 balení brambůrek s příchutí soli a octa
  • řeřicha
    nasekaná

    Postup přípravy

    • krok 1

      Vejce dejte do hrnce s vroucí vodou, vařte 8 minut, poté slijte a dejte pod studenou vodu, dokud neochladnou. Oloupejte a nakrájejte na větší kousky.

    • krok 2

      Majonézu dejte do mísy a smíchejte s cibulkami, okurkami, šalotkou, bílým pepřem a špetkou soli.

    • krok 3

      Rozložte brambůrky na velký talíř a na každou nandejte trochu vajíčkového salátu. Na vrch aranžujte řeřichu.

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama