
Veganské ovesné vločky přes noc
Porce 4
Velmi snadné
Příprava
+ namáčení přes noc
Stačí 10 minut a čtyři ingredience k přípravě těchto veganských ovesných vloček přes noc. Doplňte nastrouhaným jablkem, kokosovým jogurtem a javorovým sirupem.
Přejít na suroviny
- 125 g ovesných vloček
- 300 ml jablečného džusuplus trochu navíc (volitelné)
- 1 lžíce javorového sirupuplus extra na podávání
- 3 lžíce rozinek
- 2 jablkanastrouhaná
- 100 g kokosový jogurt bez mléka
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte ovesné vločky, jablečný džus, javorový sirup a rozinky. Nechte namočené přes noc nebo alespoň 1-2 hodiny.
krok 2
Při servírování promíchejte nastrouhané jablko a přidejte další trochu jablečného džusu, pokud chcete směs trochu řidší. Rozdělte do misek a navrch dejte lžíci kokosového jogurtu a pokapejte javorovým sirupem.