Vejce pro každou příležitost
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 1 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 2 – 3 brambory, vařené pokrájené
- 1 hrst rajčata třešňová, pokrájená
- 2 ks jarní cibulka, nakrájená
- 1 ks vejce
- bazalka listy
Postup přípravy
- KROK 1
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky brambor a opečte z obou stran dohněda. Přidejte rajčata a jarní cibulku a opékejte další asi 1 minutu, dokud nezměknou. Dochuťte solí a pepřem a poté v pánvi udělejte prostor. Jemně do něj rozklepněte vejce nechte na ohni tak dlouho, dokud nebude hotové podle vašich představ. Posypte lístky bazalky a podávejte.