reklama

  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 – 3 brambory
    vařené pokrájené
  • 1 hrst rajčata
    třešňová, pokrájená
  • 2 ks jarní cibulka
    nakrájená
  • 1 ks vejce
  • bazalka
    listy

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal305
  • tuky18g
  • nasycené3g
  • sacharidy27g
  • cukry2g
  • vláknina2g
  • proteín11g
  • sůl0.59g

Postup přípravy

  • krok 1

    Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky brambor a opečte z obou stran dohněda. Přidejte rajčata a jarní cibulku a opékejte další asi 1 minutu, dokud nezměknou. Dochuťte solí a pepřem a poté v pánvi udělejte prostor. Jemně do něj rozklepněte vejce nechte na ohni tak dlouho, dokud nebude hotové podle vašich představ. Posypte lístky bazalky a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama