Vejce pro každou příležitost
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 1 porce
Přejít na suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 2 – 3 bramboryvařené pokrájené
- 1 hrst rajčatatřešňová, pokrájená
- 2 ks jarní cibulkanakrájená
- 1 ks vejce
- bazalkalisty
- kcal305
- tuky18g
- nasycené3g
- sacharidy27g
- cukry2g
- vláknina2g
- proteín11g
- sůl0.59g
Postup přípravy
krok 1
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky brambor a opečte z obou stran dohněda. Přidejte rajčata a jarní cibulku a opékejte další asi 1 minutu, dokud nezměknou. Dochuťte solí a pepřem a poté v pánvi udělejte prostor. Jemně do něj rozklepněte vejce nechte na ohni tak dlouho, dokud nebude hotové podle vašich představ. Posypte lístky bazalky a podávejte.