Pikantní brambory
Tyto brambory můžete podávat jako součást indického menu nebo jako přílohu ke grilovanému masu.
Jednoduchý recept, který vás překvapí. Kombinuje známé chutě, ale jejich spojením vzniká vynikající pokrm
Nutriční hodnoty: na porci
Rozehřejte na dvou hořácích na sporáku pekáček s olejem, vsypte do něj cibuli, hrušky a většinu rozmarýnu. Osolte a opepřete čerstvě mletým pepřem. Restujte 5 minut nebo dokud cibule nezačne zlátnout.
Zapněte v troubě gril na vysokou teplotu. Osolte a opepřete vepřové maso, pak ho vložte mezi cibuli a hrušky a opékejte asi 5 minut, nebo dokud není zlatavé a propečené. V polovině pečení otočte. Posypte zbylým rozmarýnem a kousky modrého sýra a vložte pod gril. Grilujte, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Poté podávejte.