reklama

  • 2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce medu
  • špetka grilovacího koření
  • 4 vepřové steaky
  • 250 g vaječných nudlí
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • 300 g listů mladé kapusty
  • 1 červená chilli paprika
    jemně nasekaná

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal493
  • tuky17g
  • nasycené4g
  • sacharidy50g
  • cukry6g
  • vláknina4g
  • proteín38g
  • sůl1.95g

Postup přípravy

  • krok 1

    Smíchejte polovinu zázvoru se sójovou omáčkou, medem a grilovacím kořením v misce.

  • krok 2

    Přidejte do misky vepřové steaky a pořádně je v marinádě obalte. Na rozpálené pánvi grilujte každý plátek masa 6–8 minut, dokud není maso měkké a dozlatova propečené. Během grilování jednou otočte.

  • krok 3

    Mezitím uvařte nudle podle návodu na obalu. Ve woku nebo velké pánvi rozehřejte olej, poté na něm rychle opečte zbývající zázvor smíchaný s kapustou a chilli papričkou po dobu 2 minut, dokud listy kapusty nezavadnou. Nudle sceďte a přidejte do pánve, vše promíchejte. Podávejte k vepřovým steakům.

reklama
reklama
reklama
reklama